Genieten op Skûtsje ‘Nooit Volmaakt’

Genieten van de Westeinderplassen op Skûtsje ‘Nooit Volmaakt’

Schipper Rob Ligtenberg neemt je graag mee. Het Skûtsje Nooit Volmaakt uit het jaar 1910 is al meer dan 50 jaar in de familie Ligtenberg en schipper Rob zal je meenemen vanaf het Zeilfort in Kudelstaart. Zodra je de fortgracht uitvaart bevind je je op de Westeinderplassen, een pareltje van een natuurgebied midden in de drukke Randstad.
Het enthousiasme van de schipper en zijn passie over dit schip en andere schepen uit deze tijd werkt aanstekelijk en hij kan dit dan ook als geen ander aan jullie overbrengen.
Reserveren voor een tocht kan van 4, 6 of 8 uur en de prijzen zijn inclusief koffie, thee, frisdrank en een borrelhapje. (Zelf)catering in overleg.
Zeilervaring is niet vereist, maar je mag de schipper uiteraard helpen aan boord.

Zonsondergangstochten
Je hoeft niet ver te reizen om te kunnen genieten van iets bijzonders: de zonsondergang vanaf de Westeinderplassen is elke dag weer een verrassing. Naast op maat gemaakte tochten kun je ook elke donderdag en vrijdag van mei tot en met september genieten van individueel boekbare zonsondergangstochten. Voor één van deze tochten kun je tickets verkrijgen op de website: https://www.varenmetdenooitvolmaakt.nl/skûtsjesilen/avondtochten/zonsondergangstochten

Wil je met een groepje een heerlijke dag varen, je gasten iets bijzonders laten ervaren, of eens een prachtige zonsondergang zien vanaf het water? Neem dan contact op met de schipper Rob Ligtenberg via het contactformulier op https://www.varenmetdenooitvolmaakt.nl/contact